ANBI diaconie ANBI diaconie

De diaconie van de Nassaukerk is een van de 20 wijkdiaconieën van de Protestantse Diaconie Amsterdam. De Protestantse Diaconie Amsterdam is door de Belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daardoor mogen ook giften aan de diaconie van de Nassaukerk worden afgetrokken van de inkomstenbelasting.

Onze RSIN-gegevens
Giften aan de diaconie van de Nassaukerk kunt u in uw aangifte verantwoorden als: ‘giften aan de Protestantse Diaconie Amsterdam’, RSIN-nummer 818518327. Het algemene RSIN-nummer volstaat, de diaconieen die bij de Protestantse Diaconie Amsterdam horen, hebben geen eigen RSIN-nummer.

Om een ANBI-instelling te kunnen zijn en blijven, moet de diaconie aan bepaalde voorwaarden voldoen, zoals een optimale transparantie over bestuur, doel en beleidsplan en onze financiën. Op deze pagina vindt u daar alles over. De officiële ANBI-pagina van de Protestantse Diaconie Amsterdam vindt u hier.

Algemene gegevens
Nassaukerk