palmpaasstokken maken palmpaasstokken maken

De zaterdag voor Palmpasen mogen alle kinderen uit de buurt een palmpaasstok komen maken. Slingers, snoepjes, paaseitjes, van alles maken we vast aan de stok om hem zo mooi mogelijk te versieren. En de volgende morgen komt er dan nog een vers gebakken broodhaantje op.

Op Palmpasen trekken de kinderen met hun palmpaasstokken in een optocht door de kerk. Zo verbeelden we de wijze waarop Jezus in Jeruzalem aan de vooravond van zijn dood met palmtakken en gezang verwelkomd wordt.

Kun je zaterdag niet komen om een palmpaasstok te maken en wil je op Palmpasen wel meelopen in de optocht? Dat kan. Neem contact met ons op, dan maken wij een stok voor je. Na de dienst mag je de stok mee naar huis nemen! Als je mee wilt lopen, zorg dan dat je zondagmorgen op tijd in de kerk bent!

Nassaukerk, De Wittenkade 111
zaterdag 8 april 14.00 uur en zondag 9 april 10.30 uur (graag 10.15 uur aanwezig)
opgave bij Jeannette Stronks (
).