Vrijwilligers Vrijwilligers

De Nassaukerk draait bijna volledig op de belangeloze inzet van vrijwilligers. Er zijn klussen en klusjes in alle soorten en maten, incidenteel of regelmatig, variërend van kopieerwerk, koffieschenken of boodschappen doen tot coördineren en besturen.

Wilt u wel iets als vrijwilliger doen? Meld u aan vía het reactieformulierformulier, met een bericht naar of vía de telefoon (020 684 4216).

Leden en vrienden Leden en vrienden

U kunt zich laten inschrijven als lid van de Nassaukerk. Als u staat ingeschreven bij een andere (wijk)gemeente, kunt u zich laten registreren als voorkeurslid.

U kunt ook vriend of begunstiger van de Nassaukerk worden, wanneer u ons werk belangrijk vindt en wilt steunen zonder lid te worden. Wij helpen u hierbij graag verder. Meld u aan vía het reactieformulier, met een bericht naar of vía de telefoon (020 684 4216).

Om ons werk te kunnen blijven doen zijn wij afhankelijk van periodieke en eenmalige giften. Uw bijdrage is bijzonder welkom op rekening NL59 INGB 0005 0061 95 ten name van PGA Nassaukerk te Amsterdam. Uw giften zijn aftrekbaar voor de belasting.

Wijkblad Wijkblad

Wilt u ons wijkblad ontvangen (digitaal of vía de post)? Meld u aan vía het reactieformulier of met een bericht naar .

Nieuwsmail Nieuwsmail

Wilt u onze nieuwsmail met korte aankondigingen en links naar meer informatie op de website ontvangen? Meld u aan vía het reactieformulier of met een bericht naar .