Verhuur Nassaukerk

De Nassaukerk is te huur voor allerlei bijeenkomsten. Naast de kerkzaal zijn de wijkzaal en een aantal vergaderruimten beschikbaar. Deze ruimten bieden gezamenlijk of afzonderlijk diverse mogelijkheden voor concerten, symposia, vergaderingen en andere activiteiten. Ze zijn geschikt voor groepen van 5 tot 300 personen*. Beschikbare extra faciliteiten: extra microfoons, assistentie geluidsinstallatie, Yamaha vleugel, beamer, flipover, gebruik keuken. Alle ruimten hebben wifi en gratis gebruik van internet.

Klik hier voor nadere informatie en de verhuurtarieven.
Heeft u interesse neem dan contact op met onze beheerder Bart Treffers: 06 15382820 of koster@nassaukerk.nl

* Vanwege de maatregelen omtrent de uitbraak van het coronavirus zijn er (tijdelijk) aanvullende maatregelen noodzakelijk. Het bestuur van de Nassaukerk heeft hiertoe en speciaal protocol geschreven. Ook als huurder van de kerk bent u hieraan gehouden. Op de homepage is meer informatie hierover te vinden.