Verhuur Nassaukerk

De Nassaukerk is te huur voor allerlei bijeenkomsten. Naast de kerkzaal zijn de wijkzaal en een aantal vergaderruimten beschikbaar. Deze ruimten bieden gezamenlijk of afzonderlijk diverse mogelijkheden voor concerten, symposia, vergaderingen en andere activiteiten. Ze zijn geschikt voor groepen van 5 tot 240 personen*. Beschikbare extra faciliteiten: extra microfoons, assistentie geluidsinstallatie, Yamaha vleugel, beamer, flipover, gebruik keuken. Alle ruimten hebben wifi en gratis gebruik van internet.

Klik hier voor nadere informatie en de verhuurtarieven.
Heeft u interesse neem dan contact op met onze beheerder Bart Treffers: 06 15382820 of koster@nassaukerk.nl

* Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus zijn er regels opgesteld vanuit de rijksoverheid. Als huurder van de kerk bent u hieraan gehouden en zelf verantwoordelijk voor de uitvoering.